bina.blogg.se

Träningstokig tjej med två barn hemma varannan vecka. Hur får man ihop livets pussel mellan heltidsjobb, gruppträning, barn varav en har särskilda behov och den egna personliga utvecklingen. Kommer skriva om allt från träning, matlagning och vardagsmys.

Bästa av två världar

Publicerad 2013-06-28 20:36:21 i Allmänt,

Med risk för ett Hallelujamoment och många inlägg på Facebook, som för övrigt stör en liten klick av mina bekanta ;-) iallafall denna Nirvana, lyckorus, första vårskriket eller kalla det vad vi vill... Men det slår mig dagligen vilket härligt liv jag lever. Har mina bästa barn, fantastiska vänner och nära, bra arbete i city med schyssta arbetskamrater, hälsan är god och träningen är på topp. Till och med så jag faktiskt gick in på toaletten på Sats Stureplan och tog bilder som en annan Body Builder 😜 galenskap tycker några, jag tänker stolthet... Varannan veckas heltidsmamna och därefter varannan vecka själv där jag gör vad jag vill passar mig just nu... Att lämna "Svensson"livet med villa och allt vad det innebär behöver inte alltid ses som ett misslyckande, kan också betyga frihet, lycka, kärlek, äventyr... Tack för att just du förgyller min tid...jag mår bra, vaknar med ett leende på läpparna och njuter av min tillvaro... Oavsett vad många tror. Ta hand om ditt liv, du har bara ett! Puss och kram ❤

Skådis och produktion Ass för en dag!

Publicerad 2013-06-18 16:19:05 i Allmänt,

Fick möjligheten att prova på skådespelaryrket för en dag. Min roll var den strikta Vd'n som kommer av sig i ett möte. Djurgårdens nya Arena är på gång och produktionsledaren Jennifer Jihde har stenkoll på allt och alla i teamet. Filmen kommer rulla i Tv4, Utube och på Tele2 Arena mm. Varit en fantastisk rolig dag med många sköna personligheter. Tack!

Rymdvodka och Röda Villan för IUM

Publicerad 2013-06-04 22:48:33 i Allmänt,

IUM's årliga sommarfest öppnades med nylanserade Rymdvodka. En drink med mycket god smak. Temat för övrigt gick i Vitt, sommar och skärgården. Jag och min fina kollega Johan körde samma stil dvs allt vitt med vita Converse. En härlig grillbuffe, ex sotat tonfisk, spett, kryddiga korvar mm vid Röda Villan på Fjäderholmarna stillade vår hunger. Med gott vin, härligt sällskap och proffsig personal vart kvällen lyckad. Jag lyckades också få stämpeln som varjedagsvittvinsdrickaren av Carl och Daniel. Jag som jobbar hårt på att bibehålla den tränade looken ;-))

Infamous Studio! Yes!

Publicerad 2013-06-01 14:50:18 i Allmänt,

Känslan när nålen tränger in i huden är speciell. En smärta som jag orkar stå ut med under en längre period. Så igår vart det en till tillsammans med Jeanette,Exakt likadana på samma ställe, en symbol för vår vänskap som fått igenom allt från lycka till sorg, på och av men vi finner alltid samma väg att följas på. #Infamousstudio levererar alltid! Proffsiga tatuerare som älskar sitt jobb. Fick prata med Micke som gjort min axel som är körsbärsblommor som följer en vind. Jag vill utveckla den till en större. Ska den längre ned på armen eller/och ner mot sidan ut på magen? Sköna kommentaren från Micke vart: du kommer hit och diskuterar hur vi gör för det är ändå jag som bestämmer hur det blir. I like! Så nu blir det mer nålsmärta på kroppen inom kort!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela