bina.blogg.se

Träningstokig tjej med två barn hemma varannan vecka. Hur får man ihop livets pussel mellan heltidsjobb, gruppträning, barn varav en har särskilda behov och den egna personliga utvecklingen. Kommer skriva om allt från träning, matlagning och vardagsmys.

IUM levererar!

Publicerad 2013-05-30 13:23:11 i Allmänt,

Stureplan, bästa tidpunkt och annonsplats visades Coca-Colas färger och logga. IUM visar kärlek till kunden. Några av våra fantastiska kollegor Sara, Sherry, Talin, Tommy, Tove mfl dök upp på bild. Kul Grej! :-) #Coca-Cola #IUM

Powerwalk tidig morgon

Publicerad 2013-05-28 07:32:30 i Allmänt,

En powerwalk klockan 05.00 på morgonen denna fantastiska tisdagsmorgon ger mig energi i kroppen och ett lugn i sinnet! Gustavsbergs Hamn ligger stilla, bara några fåglar kvittrar. Känslan av lycka, harmoni och ljusa tankar för framtiden infinner sig.

Grillmys med tjejerna

Publicerad 2013-05-25 18:43:21 i Allmänt,

En fantastisk kväll med tjejerna Nina och Jeanette där vi grillar och pratar massa tjejsnack! Middagen består av grillad fläskfilé med blomkålsgratäng och grillade grönsaker. Ett glas rose till det blir perfekt! Troligen blir det en sväng till söder då fina Sara jobbar på Tiffanys på Götgatsbacken. Imorgon är det morsdag. Får träffa mina barn en snabbis på dotterns uppvisning på baletten, denna helg är de hos pappa.

Succé Grit Strength på Sats Värmdö

Publicerad 2013-05-19 19:56:59 i Allmänt,

Det är en fantastisk känsla efteråt! Men först,när lätt nervösa medlemmar på #Sats Värmdö står och väntar på att vi ska börja, när vi efter har klungat ihop oss och vrålat Team Grit i ring tänds glöden i blicken, ilskan bubblar från knäna och vi kör så hårt så taket nästan lyfter. Efteråt är vi ett gäng utmattade men lyckliga kompisar! Idag filmade min fina kollega Sami mig för min licensiering för #Grit Strength, #Les Mills. Tack vännen! Ny håller jag tummarna!

Lördagsträning Sats Värmdö

Publicerad 2013-05-18 16:56:07 i Allmänt,

Varje lördagsmorgon möter jag mina underbara stammisar på Sats Värmdö! Alltid lika taggade, full av förväntan, glada och skojfriska! Idag körde vi sista Pump 85, för nästa vecka kör vi release på Body Pump 86. Cyklingen är mina medlemmar så fokuserade, kämparglöden i blicken lyser och nu med nya cyklarna är det nästintill Nirvana! Men imorgon då ska jag fightas med mina Grit Stenght stammisar... De kör all in! Kärlek!

Mys vid Nybrokajen

Publicerad 2013-05-17 11:28:39 i Allmänt,

Njuter i solen vid Nybrokajen, samtidigt som jag pluggar in ny musik för Body Pump 86. Då plötsligt händer det... Fantastisk paradmusik, glada tillrop och ett långt led av vackertklädda människor i folkdräkt kommer gåendes. 17 maj... Är det inte så att vi svenskar i smyg är förälskade i detta land med sitt vackra språk, vänliga människor och en fantastisk natur! Heja Norge! Vi älskar er!

Heinz lanserar nya Bbqsåser!

Publicerad 2013-05-15 23:45:20 i

Ikväll följde jag med min väninna Linda som bloggar med sin Matstugan till ett evenemang där Heinz lanserar nya bbq såser. Vi var ca 12 personer som lagade till en buffé med både grill och tillbehör. Det var en härlig och vänlig stämning med fler nya kontakter. Mycket väl arrangerat av PR byrån. Hur smakade då såserna. Min favorit är Spicy strax efter kommer Sweet men vi ska inte glömma den härliga Classic. Kan rekommenderas till grill, hamburgare eller kanske till och med som en krydda till en mustig gryta! Mätt och belåten gick jag vidare för att möta upp kollegor från Sats för en härlig kvartalomgång för Body Pump, Les Mills. Nytt tänk i koreografin, mycket mer explosiva rörelser och mer funktionellt! Är tokladdad inför nästa lördags release på Sats Värmdö! Alltid full klass med härliga stammisar som lyfter taket!
 
 
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela