bina.blogg.se

Träningstokig tjej med två barn hemma varannan vecka. Hur får man ihop livets pussel mellan heltidsjobb, gruppträning, barn varav en har särskilda behov och den egna personliga utvecklingen. Kommer skriva om allt från träning, matlagning och vardagsmys.

2013 en återblick

Publicerad 2013-12-30 06:42:29 i Allmänt,

Ett år med stora förändringar. Jag har både tagit lätta och smärtsamma beslut. Mött nya fantastiska personer men också valt bort andra som jag trott stått för både kärlek och trygghet. Många händelser har tvingats bli "första" gången igen. Jag har skrattat, gråtit, skrikit. Jag känner då lever jag. Jag väljer att se livet från den positiva sidan, strävar efter att hitta det goda i allt oavsett händelse eller person. Men det finns en gräns. Jag tror på att ge energi inte ta. Jag tror på kärlek och ej hat.
Jag försöker att inte döma, hellre lyssna en gång till. Så tänk en extra gång innan du dömer mig, du har inte levt mitt liv, du har ingen aning.

Blir det godis till jul?

Publicerad 2013-12-20 20:21:55 i Allmänt,

En heldag med inga måsten, bara följt dit näsan pekar. Jag har hunnit både att sitta en stund i tystnad och reflektera hur mitt liv känns just nu, efter ett tag vart det rätt långtråkigt så lite mer fart önskade jag mig. Det slutade med att jag hann gå på tre olika fikastunder med tre av mina fantastiska vänner, jag har skrattat högt, pratat i förtroende och känt glädje över att jag får vara delaktig i ett liv. Tack fina Vickan V, Anna T och Marika!
Sen var det dags att få hem mina små troll. Ikväll gjorde vi iordning hemmagjorda hamburgare med avokado, bacon och hickorysås. Till efterrätt sa barnen att de ville busa och visst kunde vi det...jag var ju själv väldigt sockersugen....så där försvann Ylvas fantastiska hemmagjorda fudge... Så nu undrar jag stilla om jag har ätit min ranson eller om det kommer finnas mer av sådan vara på gottisbordet på själva julafton, Ylva Ohlson? ;-)
Förresten Ylva... Jag kände tre smaker dvs mint, kola och salt...
Det känns rätt skönt att jag har dubbla klasser på Sats Värmdö imorgon förmiddag. För energi är något jag har mycket av. Många bekanta suckar säkert nu och blinkar med all välmening. Ha en skön kväll, snart kommer tomten, även fast mina kids inte tror på honom längre. Puss och kram

Längtan

Publicerad 2013-12-15 21:45:32 i Allmänt,

Det är en stark känsla. Kan vara upplyftande men också betungande. Längtan till ens barn är svår. Jag vet att de mår bra, är trygga och har roligt hos sin pappa och hans nya familj men en mors längtan kommer aldrig vara något jag kommer vänja mig vid. Talade med en bekant nyligen och det slog mig att alla vi som lever 50% med barnen har något tillfälle i den barnfria perioden som upplevs svårare... Min tidpunkt är den barnfria söndagen... Tack Anna, Ylva, Torun, Nina att ni denna söndag fick den bli mindre smärtfylld. Imorgon är en ny vecka, ny energi och möjligheter. Sov gott!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela